Докладът на Европейската комисия е обективен, коментира премиерът Бойко Борисов.  Преди

...
Докладът на Европейската комисия е обективен, коментира премиерът Бойко Борисов.  Преди
Коментари Харесай

Борисов: Докладът на ЕК е обективен

Докладът на Европейската комисия е справедлив, коментира министър председателят Бойко Борисов.  „ Преди няколко дни в Брюксел по време на диалога ми с вицепремиера на Европейската комисия Франс Тимерманс,  той регистрира, че от май месец насам има прогрес, ще си довършим всичко, което сме поели като ангажимент ”, сподели още Борисов, цитира NOVA. 

„ Не се шуми доста, но пак изпреварваме Румъния, по този начин както беше през 2012 година.  Аз съм уверен, че в края на 2018 година ще сме направили всичко, което Европейска комисия твърди ”, добави той.

„ Оптимист съм, ние знаем, че не сме идеални. Знаем, че имаме да вършим още неща и в Брюксел са сигурни, че ще ги създадем ”, акцентира той.

Борисов разяснява и обстоятелството, че ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев в профил Корнелия Нинова от парламентарното съвещание в сряда поради „ обидно държание към министър-председателя ”.  „ Моето мнение е, че макар провокациите ръководителят на Народното събрание не трябваше да си изпуска нервите ”, съобщи той.

„ Съжалявам, че Главчев си изпусна нервите. Аз по тази причина заобикалям да вървя там. Човек би трябвало да има доста здрави нерви, с цел да издържи на такива неистини и обиди ”, сподели още Борисов.  

Премиерът направи ревизия на ремонта на източната дъга на Околовръстното шосе на София. Борисов подсети, че край пътната права има стационарни камери, а ще има и мобилни. „ Само за през вчерашния ден имаме 310 превишения на скоростта и то с доста огромен % ”, заяви той.

„ Моля водачите да съблюдават рестриктивните мерки, тъй като желаеме жертвите от произшествия да понижават ”, прикани министър председателят. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР